banner
Kinderopvang binnen de Brede School

Kindercentrum smallsteps @rchipel is met kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang onderdeel van Brede School de @rchipel en dat maakt ons bijzonder.

Kinderen kunnen bij ons volop spelen in de mooi ingerichte groepsruimtes en op het plein waar de kinderen alle ruimte hebben om te rennen, fietsen, klimmen, glijden en in de zandbak te spelen.

Door de samenwerking met de bibliotheek, peuterspeelzaal en de Schoor kunnen de kinderen aan extra veel leuke, uitdagende activiteiten deelnemen. Doordat school en smallsteps @rchipel vanuit een gezamenlijke visie aan dezelfde doelen werken sluiten regels, methodes en thema’s bij elkaar aan. Dat creëert eenheid en duidelijkheid, voor kinderen en ouders.

Wij zijn 52 weken per jaar geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur.

right_image

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Kom langs, of stuur een e-mail naar archipel@smallsteps.info of bel 036 - 524 07 20 om een afspraak te maken.

Voor meer informatie of financiële vragen kunt u zich richten tot de locatiemanager, Ilona Broné, of kijkt u op www.kinderopvang-archipel.nl